BÖDA RIVIERA-KYRKETORPS NATUR OCH FAMILJECAMPING

Böda Riviera: En Idyllisk Familjecamping på Öland

Böda Riviera, tidigare känt som Kyrketorps Camping, är en pärla bland Ölands campingplatser och har en lång tradition av att välkomna semesterfirare. Sedan 2009, när den nya ägaren tog över, har denna charmiga campingplats blivit ett ännu mer lockande resmål för både barnfamiljer och dem som söker en avkopplande semester vid havet.


En Milsvid Vit Sandstrand

Det som inspirerade de nya ägarna att byta namn till Böda Riviera var den milsvida vita sandstranden som gränsar till campingen. Denna natursköna plats erbjuder inte bara en fantastisk utsikt och möjligheter till solbad, utan också en känsla av lugn och ro som är svår att hitta på andra platser.

Familjevänliga Aktiviteter och Avkoppling

På Böda Riviera finns det något för alla. Förutom möjligheten att njuta av den lugna och härliga atmosfären som naturcampingen erbjuder, kan besökare även ta del av ett brett utbud av aktiviteter:

  • Fina Restauranger: Njut av utsökta måltider i campingen restauranger, vare sig det är uppe vid receptionen eller i beachrestaurangen. Trubadurer och underhållning på kvällarna tillför en extra dimension till din måltidsupplevelse.
  • Aktiviteter för Hela Familjen: För den som önskar lite mer äventyr på sin semester finns det gott om aktiviteter att delta i. Campingen anordnar evenemang och aktiviteter som passar alla åldrar, vilket gör det till ett perfekt resmål för familjer.

En Camping med Tradition och Charm

Som en av Ölands äldsta familjecampingar bär Böda Riviera på en rik historia. Campingen har genom åren utvecklats till att bli ett modernare semesterresmål, samtidigt som den har bevarat sin naturnära charm och lugna atmosfär. Det är en plats där besökare kan återvända år efter år för att uppleva den unika kombinationen av avkoppling och familjevänliga aktiviteter.


Ditt Nästa Semesteräventyr Väntar

Oavsett om du är ute efter en lugn retreat eller en familjesemester fylld med äventyr och underhållning, erbjuder Böda Riviera en oförglömlig upplevelse. Upptäck Ölands naturskönhet, njut av god mat och ta del av roliga aktiviteter i en välkomnande och avkopplande miljö. Boka din vistelse på Böda Riviera och skapa minnen som varar livet ut.

Hitta hit

Landsvägen Kyrketorp 12 38773 Löttorp
0485 –222 23
bokning@bodariviera.se
Webbplats
Kordinater: 57.249089, 17.059567
Kordinater: 57°14’56.72″N, 17°3’34.44″E

Information

Pris från: 280 SEK
Antal campingplatser: 350 st
Antal campingplatser med el: 250 st
Säsong: 27/4 – 30/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang