BURGSVIKS CAMPING

Burgsviks Camping

Valarvägen 1 62335 Burgsvik | 📞070-664 80 70 | info@burgsvikscamping.se | Webbplats

Burgsviks Camping: En Idyll vid Havet på Gotland

Ett Paradis vid Havet:

Välkommen till Burgsviks Camping, en solig oas på Gotlands kust. Vår campingplats erbjuder en unik närhet till havet, placerad bara några steg från en vacker strand och en charmig hamn som är en favorit bland våra gäster. Njut av den friska havsbrisen och de avkopplande ljuden från vågorna.

Perfekt Plats för Utforskare:

Campingplatsen är strategiskt belägen vid Gotlands kända cykelväg, vilket gör den till den perfekta utgångspunkten för cykelturer och utforskning av ön. Burgsviks livliga centrum, med sina affärer och restauranger, är bara en kort promenad bort.

Platser för Alla Typer av Camping:

Vi erbjuder rymliga platser för husbilar och husvagnar, både med och utan elanslutning. För tältcampare finns det skuggiga platser under skogen, komplett med grillmöjligheter för en äkta campingupplevelse.

Bekväma och Mysiga Stugor:

För dem som föredrar lite mer bekvämlighet finns det 5 stugor utrustade med matlagningsfaciliteter, kylskåp och plats för upp till fyra personer i varje stuga. Det är den perfekta lösningen för familjer eller mindre grupper.

Avkoppling och Nöje:

Vår utomhuspool erbjuder sköna stunder i solen, medan barnen kan roa sig på lekplatsen. Det är den perfekta platsen för både avkoppling och lekfulla aktiviteter.

Förstklassiga Faciliteter:

Campingen är utrustad med moderna och fräscha sanitära anläggningar för din bekvämlighet. Dessutom tillhandahåller vi gratis WLAN (WiFi) för alla våra besökare, så att du kan hålla dig uppkopplad även under din vistelse.

Ditt Hem Bortom Hemmet:

Vi på Burgsviks Camping ser fram emot att välkomna dig till denna pittoreska plats på Gotland. Oavsett om du söker ett lugnt tillhåll vid havet eller en aktiv semester med cykling och utforskningar, är Burgsviks Camping det perfekta valet för din nästa semester.

Faciliteter

  • Elplatser
  • Pool
  • Lekplats
  • Minigolf
  • Stugor

Information

Antal campingplatser: 44 st
Antal campingplatser med el: 44 st
Säsong: 1/5 – 1/9