ÅKERSJÖSTRAND CAMPING

Åkersjöstrand Fjällcamping – En Skönhet i Naturen

Välkommen till Åkersjöstrand Camping, en idyllisk SCR-certifierad fjällcamping som passar perfekt för både sommar- och vinteräventyr vid Åkersjöns glittrande strand. Här erbjuder vi rymliga platser för husvagnar, utrustade med el och motorvärmare. Dessutom kan du styra eluppvärmningen hemifrån via webben, så din husvagn är varm och välkomnande när du anländer.

För dig som är passionerad om fjällfiske och avkopplande bad är Åkersjöstrand det ultimata valet. Åkersjön lockar med sitt utmärkta fiske efter röding och öring, tillgängligt under såväl sommar som vinter. Och om du behöver hyra båt eller kajak, är det bara att titta förbi direkt vid campingen.

Campingen stoltserar med ett toppmodernt servicehus som inkluderar ett diskrum utrustat med restaurangdiskmaskin, ett fullt utrustat kök, en tvättstuga och rymliga duschutrymmen med en avkopplande bastu. Och för att göra din vistelse så smidig som möjligt, har vi övergått till ett elektroniskt kortsystem för att komma åt servicehuset och duscharna, så du kan glömma allt vad poletter och småmynt heter.

Välkommen till Åkersjöstrand, där fjällens skönhet och lugn möter modern bekvämlighet.

Hitta hit

Åkersjön 241

83060 Föllinge
070-6400337
info@fjallcamp.com
Webbplats
Kordinater: 63.7662094, 14.0756112
Kordinater: 63°45’58.35″N, 14°4’32.2″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 80 st
Antal campingplatser med elektricitet: 80 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Restaurang

Handikappanpassad

Områdeskarta SCR Åkersjöstrand camping: