PITE HAVSBAD

Pite Havsbad, ofta kallad Sveriges nordliga riviera, erbjuder en fantastisk tillflyktsort där solen nästan lyser dygnet runt under sommarmånaderna, i konkurrens med de berömda soliga klimaten i Mallorca. Beläget vid mynningen av Piteälven där den möter Östersjön, är detta resmål känt för sina omfattande bekvämligheter och det magiska ljuset i den svenska sommaren, vilket gör det till en perfekt plats för en minnesvärd familjesemester.

Upplev Magin på Sveriges Nordliga Riviera

Nästan 180 kilometer söder om polcirkeln stoltserar Pite Havsbad med en miljö där naturskönhet möter omfattande möjligheter till rekreation. Här lovar den unika geografiska positionen inte bara extraordinärt solljus under sommarmånaderna utan skapar också en scen där havet glittrar under den oändliga himlen, vilket skapar en nästan magisk vy.

Familjenöjen Vid Varje Vändning

Pite Havsbad handlar inte bara om imponerande solsken eller orörda stränder; det är ett centrum för oändlig underhållning och aktiviteter som är utformade för att tillgodose varje familjemedlems smak och intressen. Från spänningen i äventyrsbad till glädjen i en barns nöjespark, och från lugna spa-anläggningar till livliga underhållningsscener, detta ställe säkerställer att det aldrig är en tråkig stund.

Aktiviteter och Underhållning: Ett Paradis för Alla Åldrar

Hjärtat i Pite Havsbad’s attraktion ligger i dess breda utbud av aktiviteter:

  • Äventyrsbad: Dyk in i roliga äventyr i äventyrsbadet, där vattenrutschbanor och vågmaskiner lovar en plaskrolig tid för alla.
  • Nimbys Värld: En fantasivärld för barn, som erbjuder en mängd spel, utforskande upplevelser och kreativa lekområden.
  • SPA och Wellness: Medan barnen leker kan vuxna njuta av lite egen tid på spa, med massage, behandlingar och avkoppling i en lugn miljö.
  • Golfbana: Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare, erbjuder golfbanan på plats en naturskön bakgrund för att förbättra din sving.
  • Utomhusaktiviteter: Från strandvolleyboll till draksegling, de utomhus erbjudanden är lika varierade som de är spännande.

Kulinariska Höjdpunkter: Från Snacks till Fin Middag

På Pite Havsbad är varje måltid en händelse i sig, med matalternativ som tillfredsställer varje smak:

  • Avslappnad Mat: Njut av en avslappnad måltid på något av de många kaféerna och snackbarerna som är utspridda över hela resorten.
  • Gourmetupplevelser: För en mer sofistikerad matupplevelse erbjuder de gastronomiska restaurangerna på plats utsökta menyer som är tillagade av toppkockar, med lokala och internationella rätter.

Boende: Komfort Möter Bekvämlighet

Oavsett om du väljer att bo i en mysig stuga eller ta med din husvagn, är boendena på Pite Havsbad utformade för att säkerställa att komfort alltid är inom räckhåll, kompletterat med enkel tillgång till både mat och underhållning.

Bli Med Oss för Ett Äventyr i Sommar

När ännu en sommarsäsong tar sin början är Pite Havsbad redo att skapa fler oförglömliga minnen. Oavsett om du söker äventyr, avkoppling eller helt enkelt en fredlig tid med dina nära och kära, inbjuder denna nordliga riviera dig att delta i firandet av sommaren.

Hitta hit

Hotellvägen 50 94143 Piteå
0911-327 00
bokning@pite-havsbad.se
Webbplats
Kordinater: 65.2336107, 21.5340497
Kordinater: 65°14’1″N, 21°32’2.58″E

Information

Pris från: 315 SEK
Antal campingplatser: 833 st
Antal campingplatser med elektricitet: 833 st
Säsong: 19/5 – 10/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi