STENÅSA STUGOR & CAMPING

STENÅSA STUGOR & CAMPING: Din Ölandska Naturidyll

Välkommen till Stenåsa Stugor & Camping, en fridfull tillflykt belägen i det sydöstra hörnet av Öland, ett område berömt för sin världsarvsstatus och dess naturliga kustlinje mot Östersjön. Omgiven av vidsträckta strandängar rika på flora och fauna, erbjuder denna camping en perfekt balans mellan avkoppling och natur.

Välj mellan tomter för husvagnar, husbilar och tält eller bo i en av våra olika storlekar på stugor. Campingen erbjuder markerade platser på cirka 100 kvm, samt elplatser utrustade med 10A Europa-koppling. För dig som föredrar en mer naturnära upplevelse finns även omarkerade platser utan el.

Faciliteter inkluderar tillgång till servicehus med toaletter, duschar och kök. Tvättmöjligheter finns tillgängliga och kan bokas separat. Under vår och höst är området en fantastisk plats för fågelskådning, med fågelsträck längs kusten och fågeltorn inom bekvämt avstånd.

Upplev de omgivande stora strandängarna som inbjuder till vandringar och utforskningar av den artrika floran, inklusive flera orkidéarter. Campingen är också en utmärkt bas för att utforska världsarvet södra Ölands odlingslandskap, alvaret och lokala konstrundor och skördefester.

För historieintresserade finns flera fornborgar i närheten, perfekt för en borg-safari. För familjer finns en lekplats samt äventyrsgolf. Under högsäsong erbjuds ett café med enklare rätter och en butik. Gratis Wi-Fi via fiber är tillgängligt i det stora servicehuset, och Wi-Fi kan hyras för användning på campingområdet och i stugorna.

Gäster som återkommer till Stenåsa Stugor & Camping värdesätter naturupplevelser, lugn och ro samt det rika fågellivet. Ett tryggt, familjevänligt och rent område med äventyrsgolf och ett fräscht servicehus väntar dig.

Stenåsa Stugor & Camping är mer än bara en plats att bo – det är en möjlighet att uppleva avkoppling och äventyr omgiven av Ölands unika natur.

Hitta hit

Slagerstad 301

38662 Mörbylånga
0485-440 78
info@stenasa.com
Webbplats
Kordinater: 56.5022692, 16.6207052
Kordinater: 56°30’8.17″N, 16°37’14.54″E

Information

Pris från: 265 SEK
Antal campingplatser: 100 st
Antal campingplatser med el: 80 st
Säsong: 14/4 – 22/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Lekplats

Stugor

Handikappanpassad

Äventyrsgolf

Butik (under högsäsong)

Restaurang / Café (under högsäsong)