MARIAS CAMPING / BENGTS STUGBY

Upptäck Familjevänliga Semesteräventyr vid Västkusten

Boende vid Västkustens Pärla

Upplev det ultimata familjesemestermålet vid västkustens längsta sandstrand, sträckandes sig från Båstad till Halmstad. Välj mellan en bekväm campingtomt eller en mysig stuga, belägen bara några steg från sandstranden.

Familjefokus på Vår Camping

Vår camping i södra Halland är designad med hela familjen i åtanke. Här finner ni både aktiviteter för alla och möjligheten att bara koppla av. Barnen kommer att älska Melles krypin, fullt av sommaraktiviteter, medan vuxna kan njuta av yoga på stranden, cykelturer längs Kattegattleden, SUP-bräda eller en omgång i vår 3-kamp bestående av minigolf, fotbollsbiljard och shuffleboard.

Äventyr i Närheten

Utforska ett brett utbud av aktiviteter i närområdet, som en äventyrspark med zipline, sommarrodel, klättring, bungy rocket och gokart – perfekt för adrenalinsökare.

Mat och Dryck för Alla Smaker

När det är dags att stilla hungern har vi allt från en välsorterad butik till restaurang, pizzeria och vår egen glassbar med läckra, hemgjorda italienska glassar från Riccardo – en riktig höjdare!

Välkommen till Oöverträffade Semesterminnen

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt semesterparadis och är övertygade om att ditt besök hos oss kommer att bli fyllt med glädje och oförglömliga minnen.

Hitta hit

Norra Strandvägen 1 31260 Mellbystrand
0430-285 85
info@mariascamping.se
Webbplats
Kordinater: 56.5196197, 12.9465159
Kordinater: 56°31’10.63″N, 12°56’47.46″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 244 st
Antal campingplatser med el: 211 st
Säsong: 27/4 – 31/8

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi