CAMP VIKING

Camp Viking i Gällö, Jämtland, är belägen vid den pittoreska Revsundssjön och lättåtkomlig från E14. Den erbjuder en idealisk plats för avkoppling, antingen för en helg eller en längre semester. Campingen ståtar med en härlig badplats komplett med en utsträckt sandstrand.

För den äventyrslystne finns bastu, kanoter, paddelbrädor och snöskor tillgängliga för uthyrning. Området kring campingen är ett paradis för vandrare och cyklister med många vackra leder att utforska, inklusive den berömda Pilgrimsleden St Olav. Revsundsjön bjuder in till paddling och fiske, med välkända fiskevatten som Gimån och Herrevadsströmmen i närheten.

För skidåkare finns både Sveriges nyaste skidtunnel för längdåkning och Mickelbacken för alpin skidåkning bara en kort resa bort. Campingen är också hem till en historisk vikingaby i trä, som ger en unik inblick i vikingatiden.

Med plats för 40-50 husbilar/husvagnar, erbjuder Camp Viking moderna faciliteter inklusive ett nyrenoverat servicehus och Quick Stop-anläggning med husbilsplatser för el och sjöutsikt. Välj mellan olika stugor, alla med fin inredning och tillgängliga i olika prisklasser.

Alla gäster, oavsett om du kommer med husvagn, husbil eller tält, är välkomna. För husbilar finns en avloppsstation utrustad med dricksvatten samt hantering för spillvatten och latrin. Campingen är handikappanpassad och erbjuder en fantastisk utsikt över Revsundssjön. Missa inte chansen att besöka Beaucoup de BlaBla, campingen bistron och pub med god mat och belgiska öl – den nordligaste belgiska puben!

För bokningar och frågor, tveka inte att kontakta oss eller använda ”boende”-knappen på vår webbsida.

Välkommen till en oförglömlig upplevelse vid Sveriges vackraste sjö hos Camp Viking!

Hitta hit

Hannåsen 107 84050 Gällö
072-700 40 03
info@campviking.se
Webbplats
Kordinater: 62.91747, 15.2530831
Kordinater: 62°55’2.89″N, 15°15’11.1″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 40 st
Antal campingplatser med el: 40 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Lekplats

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi