VÄSTANVIKSBADETS CAMPING LEKSAND

Västanviksbadets Camping: En Idyllisk Oas för Vuxna Besökare

Västanviksbadets Camping, belägen vid Siljans västra strand, erbjuder en unik upplevelse för vuxna gäster som söker lugn och ro. Med sitt badplats långt innan campingen ursprungligen etablerades 1946, har denna plats blivit en uppskattad tillflyktsort för pensionärer, äldre par, och ensamstående som värdesätter tystnad och fridfullhet.

Hemvist för Stillhet och Avkoppling:

Campingen är känt för sitt lugna och stilla atmosfär, och har bevisat sig vara den perfekta destinationen för den som längtar efter en avkopplande termin. Här finns inga lekplatser eller livliga nöjen som stör kvällens stillhet. Efter klockan 22 infinner sig en djup tystnad över området, vilket garanterar en god natts sömn för alla gäster.

Ditt Gröna Tillhåll i Dalarna:

Med sin placering bara fyra kilometer från Leksand, längs vägen mot Siljansnäs, ligger campingen idealiskt för dagsturer runt Siljansområdet. Dalarna erbjuder otaliga sevärdheter och aktiviteter, och med Västanviksbadets Camping som kan du varje dag återvända till lugnet och stillheten i ditt eget campingutrymme.

Ett Campingområde med Karaktär:

Campingen sträcker sig över fyra hektar och består av 70 elplatser för husvagnar och husbilar. Det unika med campingen är dess terrasserade layout, vilket skapar en speciell atmosfär. För tältgäster finns det en stor fält utan el, och de kan även användas för husvagnar och husbilar som inte behöver eluttag. Vid strandkanten finns dessutom att ta exklusiva sjötomter.

Boende i Historisk Miljö:

Över hela campingen står 12 gammaldags stugor, alla unika och fyllda med charm. Tänk dig att få sova i ett 300 år gammalt härbre! Dessa timmerstugor är ett tillbakasteg i tiden, och erbjuder en avkopplande miljö långt bort från den stressade vardagen.

Så, om du söker en semesterplats där lugn och ro är i fokus, är Västanviksbadets Camping det självklara valet. Boka din plats i förväg och upplev en avkopplande vistelse i en av Dalarnas vackraste campingmiljöer.

Hitta hit

Västanvik Siljansnäsvägen 130 Leksand
076-81 28 510
info@vbcl.se
Webbplats
Kordinater: 60.7310693, 14.9529446
Kordinater: 60°43’51.85″N, 14°57’10.6″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 70 st
Antal campingplatser med el: 70 st
Säsong: 28/4 – 17/9

Faciliteter

Elplatser

Stugor