DALSKÄRS CAMPING

VÄLKOMMEN TILL DALSKÄRS OCH BERGKVARA GÄSTHAMN!

Utforska den charmiga Dalskärs Camping och Bergkvara Gästhamn, en pärla i Torsås kommun längs Kustvägen Sydost. Dalskärs erbjuder camping, stugor och gästhamn och är vackert beläget mellan Kalmar och Karlskrona. Härifrån kan du se Ölands Stora Alvar tvärs över Kalmarsund. Boende gäster njuter ofta av en hisnande havsutsikt, och campingen har både strandtomter och säsongscampingplatser för husvagn, med 8 tomter på Svanholmen som inkluderar vatten och avlopp.

Dalskärs bjuder på ett klimat med gott om sol och regn som mestadels faller om natten – se den aktuella vädret från Garpens fyr. På området finns det mängder med aktiviteter och bekvämligheter: fiske, uppvärmda pooler, havsbad, bangolf, beachvolley, padel, golfbanor, cykel- och vandringsleder, lekplatser, barnaktiviteter, boule, hästskokastning, internet, och en samlingslokal vid hamnen. För mat och fika finns Café&Glass, en servicebutik med dagligen nybakta frallor och restaurangen Dalskärs Sjökrog med fullständiga rättigheter och underbar utsikt. Musik- och underhållningskvällar anordnas regelbundet under säsongen.

Bergkvara är en svensk idyll med stor variation i omgivningarna, från kustsamhälle till småstadsatmosfär, skogsjordbruk, och rik kulturhistoria. Området är perfekt för utflykter till Öland, och erbjuder vackra vandrings- och cykelleder samt en levande kultur inom glasbruk och konsthantverk.

Välkommen till en oas där land möter hav, och där varje besök är en upplevelse att minnas.

Hitta hit

Dalskärsvägen 11 38540 Bergkvara
0486-201 50
info@dalskarscamping.se
Webbplats
Kordinater: 56.3911958, 16.0902516
Kordinater: 56°23’28.3″N, 16°5’24.91″E

Information

Pris från: 220 SEK
Antal campingplatser: 180 st
Antal campingplatser med el: 172 st
Säsong: 12/4 – 1/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad