BOKERASTENS HUSVAGNSCAMPING

Välkommen till Bokerastens Camping

Letar du efter en plats för att koppla av i en lugn och naturnära miljö? Bokerastens Camping är den perfekta destinationen för dig. Beläget i en pittoresk omgivning erbjuder denna camping en idealisk plats för att njuta av naturen med 19 platser för husbil, husvagn eller tält.

Praktisk och Enkel Camping

På Bokerastens Camping gör vi det enkelt för våra gäster. Priset är 240kr per dygn, och vi erbjuder inte säsongsplatser. Här hittar du eluttag (10 A), toaletter, duschar, diskutrymme och möjlighet att tömma toalettavfall.

Husdjur är Välkomna

Vi vet hur viktigt det är att kunna ta med sina fyrbenta vänner på semestern. Därför är husdjur självklart välkomna på Bokerastens Camping. Ta med din hund eller katt och njut av natursköna promenader och äventyr tillsammans.

Enkel Betalning och Platstilldelning

När du anländer till campingen är det bara att hitta en ledig plats och följa anvisningarna på servicebyggnaden för betalning. För enkelhetens skull accepterar vi inte förbokningar – det är först till kvarn som gäller.

Viktigt att Veta

För allas säkerhet och trivsel måste alla fordon på campingen vara besiktigade, försäkrade och påställda. Detta hjälper oss att hålla en hög standard och säkerställa att alla gäster har en trygg och trevlig vistelse.

Naturnära Upplevelser

Bokerastens Camping är omgiven av vacker natur som inbjuder till promenader, cykelturer och andra friluftsaktiviteter. Den lugna miljön gör det enkelt att koppla av och njuta av stillheten. Oavsett om du vill läsa en bok under ett träd, ta en lugn promenad i skogen eller bara njuta av fågelkvitter, hittar du din plats här.

Faciliteter för Din Komfort

Vår camping är utrustad med alla nödvändiga bekvämligheter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Toaletter och duschar hålls rena och fräscha, och vårt diskutrymme ger dig möjlighet att enkelt hantera din matlagning och diskning. Möjligheten att tömma toalettavfall säkerställer en hygienisk och bekväm upplevelse för alla.

En Perfekt Tillflyktsort för Naturälskare

För naturälskare som söker en enkel, avslappnad och naturnära campingupplevelse, är Bokerastens Camping det perfekta valet. Här kan du undvika stressen från större campingplatser och istället njuta av en mer personlig och fridfull vistelse.

Välkomna till Bokerastens Camping

Om du söker en lugn och avkopplande campingupplevelse i en vacker och naturlig omgivning, behöver du inte leta längre än Bokerastens Camping. Med våra enkla och bekväma faciliteter, vänliga atmosfär och tillgänglighet för husdjur, är vi den idealiska platsen för din nästa campingresa.


FAQs

Vad kostar det att campa på Bokerastens Camping? Priset är 240kr per dygn. Vi erbjuder inte säsongsplatser.

Kan jag boka en plats i förväg? Nej, vi accepterar inte förbokningar. Platserna tilldelas enligt principen först till kvarn.

Är husdjur välkomna på campingen? Ja, husdjur är välkomna på Bokerastens Camping. Vi ber dig att visa hänsyn till andra gäster och hålla dina husdjur under uppsikt.

Vilka faciliteter finns tillgängliga på campingen? Vi erbjuder eluttag (10 A), toaletter, duschar, diskutrymme och möjlighet att tömma toalettavfall.

Vad krävs för att parkera mitt fordon på campingen? Alla fordon måste vara besiktigade, försäkrade och påställda för att få vistas på campingen.

Hur gör jag för att betala för min plats? Följ anvisningarna på servicebyggnaden för att betala för din plats när du anländer till campingen.

Hitta hit

27593 Sjöbo
0416-160 65
info@destinationsnogeholm.se
Webbplats
Kordinater: 55.5673284, 13.7051758
Kordinater: 55°34’2.38″N, 13°42’18.63″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: Info. saknas
Antal campingplatser med elektricitet: Info. saknas
Säsong: 5/4 – 30/11

Faciliteter