WIGGERSVIKS CAMPING

Utsikt över Bohusläns skärgård från havet


Wiggersvik Camping & Stugor har moderna faciliteter precis vid havet. Det varierande landskapet i Bohuslans skärgård, där havet möter granit, erbjuder alla möjligheter att koppla av och njuta av saltvatten och den vackra havsutsikten.
Anläggningen ligger i ett pittoreskt läge, nära löpar- och vandringsområden, ca 2,5 km från Kungshamn och 3,5 km från Smågen.
Det finns cirka 220 campingplatser med el och två stora, onumrerade tomter, en med el och en utan, som är idealiska för tält. Det finns också 52 stugor i olika storlekar, från 2 till 6 bäddar.

Havsvatten pool
Glass kiosk på Wiggersvik camping


Vad skulle du vilja göra i dag?


Ta ett dopp i havs vatten poolen. Ta en kaffe, en kall dryck eller en glass på terrassen med glasmontrar medan du njuter av solskenet och havsvattnets stänk.
På familjecampingen Wiggersvik camping finns en relaxavdelning som heter Kompassen, där du kan ta ett dopp i bubbelpoolen eller bastun eller sitta på balkongen och njuta av den vackra havsutsikten. Om du känner dig andfådd kan du också träna eller få en bra massage. Det finns en stor lekplats för barn på området. Ta med din hund till hund parken, som också har hund duschar.
Wiggersvik Familjecamping har också Fyren-mötesrum, med ett stort Hållö-rum och ett mindre Vinga-rum.
Hotellet har en servicebutik, en kiosk och en restaurang med tillstånd.
Minigolf, konferensrum, spa, TV-rum, boulebana, grill plats, kanoter, cyklar, cyklar, stugor att hyra. Fiske, vandringsleder. Nattservice och bastu under högsäsong. Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand erbjuder gott om underhållning, inklusive pirpromenader och ett trevligt nattliv.
Ett besök på hummer akademin eller fiskauktionen, en båttur till Hållö för att bada i klipporna eller en trevlig promenad runt Nordenskirk eller Smögen bryggan. är helt klart utflykter som är värda att göra.


Välkommen till Wiggersvik camping på Bohusläns västkust!

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade
✅ Lekplats
✅ Hundar välkomna
✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Kiosk
✅ Servicebutik
✅ Konferensmöjligheter
✅ Skötrum för spädbarn

✅ Kreditkort accepteras
✅ Strand och bad
✅ barnaktiviteter
✅ Trådlöst internet

Boende

✅ Husbil
✅ Husvagn
✅ Stuga
✅ Tält

✅ Antal tomter 220
✅ Antal stugor 55
✅ Säsongstomter 90