CAMPING MAGAZINE

Campa som en Monark med Kama Fritid


När vi tänker på camping föreställer vi oss ofta ett enkelt liv utomhus. Kama Fritid bryter denna bild genom att introducera Monark. Detta möbelkoncept är del av Royal Camping-serien. Monark lovar att förhöja din campingupplevelse med stil och komfort.

Monark – En ny era inom camping

Som Sveriges ledande grossist för campingtillbehör, känner Kama Fritid väl till campares behov. Med Monark har de skapat möbler som kombinerar funktionalitet med estetisk tilltalande design.

Design som förenar stil och praktik

Monark-serien inkluderar stolar, bord och en förvaringshylla. Alla dessa är designade för att göra din campingplats både vacker och funktionell. Färgvalet med grafitgrått och gyllenbrun teak förhöjer varje tältplats.

Bord för alla behov

Monark erbjuder bord i fyra modeller. De större varianterna har en smart design med ihoprullbara teakskivor. Detta gör dem lätta att transportera och snabba att ställa upp.

Stolar som ger komfort

Stolarna i Monark-serien har justerbara ryggar. De finns i tre storlekar för att passa alla campare. Vill man ha extra komfort kan fotstöd läggas till modellerna Small och Large.

Förvaring och flexibilitet

En förvaringshylla ingår också i serien. Den är perfekt för förvaring under markisen eller i tältet. Serien innehåller även en mångsidig pall. Den fungerar som sittplats, fotstöd eller mini-bord.


Upplev lyxig camping

Monark-serien från Kama Fritid omdefinierar utomhusliv. Serien kombinerar lyx med robusthet och passar både erfarna campare och nybörjare.

Vanliga frågor om Monark

  1. Vad utmärker Monark jämfört med andra campingmöbler?
  2. Hur klarar möblerna olika väder?
  3. Hur underhåller man teakprodukterna bäst?
  4. Var kan jag se och köpa Monark-produkterna?
  5. Hur kan jag använda den mångsidiga pallen bäst?
  6. Vilken garanti gäller för Monark-serien?

Slutsats

Monark-serien erbjuder en blandning av komfort, stil och praktikalitet. Förbättra din camping med Monark och gör varje utomhusäventyr till en kunglig upplevelse.