FÖRTÄLT HUSVAGN

Isabella Nordic: En ny era av hållbara förtält

Takdesign med livslängd

Isabella presenterar sin senaste stjärna – Isabella Nordic 300. Detta A-måtts förtält är skräddarsytt för säsongscamping, där dess starka PVC-tak säkerställer att tältet står emot både solsken och regn utan komplikationer. Stativets kraftfulla pinnar ser till att tältet förblir stabilt, oavsett vad Moder Natur har att erbjuda.

Väggarnas beständighet

Genom att använda sig av Isacryl för väggmaterial, har Isabella säkerställt att förtältet står emot både tidens och elementens utmaningar. Solens UV-strålar kommer inte att lämna några spår, vilket betyder att färg och lyster bevaras år efter år. ”Ser nytt ut även efter ett decennium”, berättar Morten Kjeldsen från Isabella på Elmia-mässan.

Intelligent design för säkerhet och luftflöde

Tack vare Isabella Nordics smarta fönsterskydd kan du känna dig trygg även när du inte är i närheten av ditt förtält. Men säkerhet kombineras här med komfort – förtältets ventilation är i en klass för sig. Som Mr Fritid förklarar, ”Vår dubbla ventilationssystem ser till att det alltid är frisk luft i förtältet, oavsett väderförhållanden.”

Smidigt köp hos MrFritid.com med Klarna

Är du redo att ta steget och investera i Isabella Nordic? På MrFritid.com har vi gjort det lättare än någonsin. Med Klarna kan du snabbt, enkelt och tryggt köpa ditt nya förtält och välja den betalningsmetod som passar dig bäst.

För den moderna camparen som vill ha både kvalitet och bekvämlighet: upptäck Isabella Nordic och njut av en problemfri betalningsupplevelse med Klarna på MrFritid.com.