CAMPING MAGAZINE

Isabellas förtält och campingutrustning görs alltid med stort fokus på kvalitet och campingfrihet.

Isabella är idag ett av de ledande företagen inom husbils- och husvagns förtält i Europa. Vi på mrfritid.com erbjuder ett brett sortiment av Isabella förtält. Isabella är känd för sin kvalitet och för att bidra till ett bekvämt campingliv. Vi erbjuder snabb leverans och bra service. Vi hjälper dig alltid att försöka hitta det förtält som passar dina behov bäst. Här hittar du alla förtält från danska tillverkaren Isabella, vi har ett stort lager.

Till en början utvecklade företaget backpacking-tält och isabella villa tält, men i takt med att husvagnssemestern blev mer populär på 60-talet följde Isabella efter och började tillverka förtält. A-mätsystemet för husvagnen utvecklades av Søren Odgaard 1967, och sedan dess har Isabella fortsatt att sätta nya standarder för camping branschen. Idag innehåller produktportföljen allt från klassiska markiser till banbrytande luftmarkiser, stug tält och camping tillbehör, designade för husvagnar och husbilar. Med tiden har även Camp-let tältvagnar blivit en del av den större Isabella-kollektionen, med den gemensamma nämnaren kvalitet och utveckling.

Hos Isabella är det förflutna en grogrund för framtiden. Baserat på vår mångåriga erfarenhet och den välkända Isabella-kvaliteten är vi stolta över kontinuerlig utveckling av material och design, marknadsutvecklingen och dina behov. När vi startade produktionen 1957 var camping den nya semesterformen och idag är det ett sätt att leva. Det påverkar inte bara våra produkter, utan också vårt förhållningssätt till innovation. Det är därför vi alltid ligger steget före. Här kan du lära dig mer om oss och vårt utbud av utelivs produkter. Oavsett om du campar för första gången eller en erfaren Isabella-veteran, har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare redo att hjälpa dig med ditt Isabella-produktköp.

Vi ses utanför!