CAMPING MAGAZINE

Köp nu! Nya husvagns modeller från Dethleffs 2023

Dethleffs har tillkännagivit några nya husvagnar för det nya modellåret 2023. Om du planerar att köpa en husvagn ska du först läsa dessa spännande nyheter. Tidigare i sommar meddelade Dethleffs stora nyheter om slutet av modellåret 2022 och slutet av modellåret 2023.

Nya och fler planlösningar för husvagns serien Aero

År 2023 kommer Dethleffs att utöka Aero Caravan-sortimentet med tre nya planlösningar som kallas ”Aero up”. En takbädd är installerad ovanför de runda sätena. Detta ger omedelbar sovplats utan att det går ut över bostadsutrymmet. Sängarna kan enkelt fällas ner vid behov och rymmer upp till sju personer. Sängarna på 200 x 144 cm har en 13 cm tjock kallskumsmadrass med sju zoner, klimat kontrollmaterial och ett underrede med dunlister. Aero up 460 KR har horisontella våningssängar framtill och rymmer upp till sex personer när sätet är förvandlat; Aero up 530 KR är 70 cm längre och våningssängarna är vertikala; Aero up 530 ER har vertikala enkelsängar framtill, ett stort kök och gott om förvaringsutrymme; alla tre planlösningar har ett kök med en gasols pis med tre brännare, ett 137-liters kylskåp och en 15-liters frys. Alla rum har eget badrum, men duschar är tillgängliga på begäran.

Ny facelift design hos C’joy-serie 2023

Dethleffs har beslutat att uppdatera och förnya C’joy-sortimentet. Dethleffs C’joy-sortimentet riktar sig till unga familjer och budget resenärer. Husvagnarna har en ny interiör med en ljus träfinish med korsfaner för att öka utrymmet. Klädseln i grått, beige och turkost är tillverkad av hållbara material och återvunna plastflaskor. Ett effektivt kompressor kylskåp som kyler maten snabbt och är utrustat med både ett 12V- och ett fast uttag är standard. Alla modeller har en framdörr i två delar, och framsidan, taket och baksidan är tillverkade av väderbeständig glasfiber. En dusch kan väljas som tillval.

Dethleffs 2023 fräschar upp sin C’joy-serie.