CAMPING MAGAZINE

Layouten för ERIBA Feeling och Nova Light har ändrats.

ERIBA:s Feeling- och Nova Light-serier har fått nya layouter som ger mer förvaring och plats för sju personer. Läs mer om de nya modellerna här.

ERIBA har lanserat nya planlösningar för sina serier Feeling och Nova Light. Dessa nya husvagnar är idealiska för familjer eftersom de erbjuder utmärkt förvaring och upp till sju sovrum.

Den här husvagnen är utrustad med ERIBA:s typiska komfortfunktioner som skapar ett luftigt interiörutrymme. Trots sitt kompakta yttre är inredningsutrymmet rymligt, resningen är bekväm och vikten är låg. Det finns helt enkelt gott om plats för hela familjen att koppla av på.

ERIBA Feeling 515 har ett upphöjt tak med hög ytterhöjd och utmärkt aerodynamik. Taket kan enkelt fällas ner med en enkel handrörelse, vilket ger en höjd på 198 cm. ERIBA Nova Light 515 har också en höjd på 198 cm, trots sina yttre mått på 257 cm.

  • Matthias Binder, Brand Manager på ERIBA, säger i ett pressmeddelande att ”med de nya modellerna Feeling 515 och Nova Light 515 kompletterar vi de två modellserierna”. De här modellerna erbjuder generösa utrymmen och en flexibel planlösning med upp till sju bäddar.
Feeling 515 är den andra nya modellen hos ERIBA.

Båda modellerna har smarta förvaringsutrymmen och genomtänkt skåp- och låddesign för att hålla allt på plats. På framsidan finns en 140 x 200 cm stor dubbelsäng och en 25 x 200 cm stor våningssäng. Det finns också en sittgrupp för 4-5 personer. De nedre våningssängarna kan fällas ner för att ge ännu mer lastutrymme, och Feeling 515 kan fås med ett valfritt sovtak för ytterligare två personer.

Husvagnens kök är kompakt, med en spis med tre brännare, separat diskbänk, kylskåp på 133 liter och en stor matplats, och bordet kan sänkas ner i säng lådorna för att få mer utrymme. Det kompakta badrummet är rymligt och flexibelt, med handduks tork vid dörren och fönstret och gott om förvaringsutrymmen. Tack vare den mycket effektiva isolerings metoden PUAL-konstruktionen är inomhustemperaturen behaglig.