CAMPING MAGAZINE

Populära Campingar Nära Stockholm: En Guide till de Bästa Platserna för Din Campingsemester

Stockholm, känd för sin vackra skärgård och levande stadspuls, erbjuder också fantastiska campingmöjligheter för de som vill uppleva naturen nära storstadens hjärta. Denna artikel utforskar några av de mest populära campingarna i närheten av Stockholm, där du kan njuta av både natur och stadsliv under sommarens ljuva dagar.

Bredäng Camping Stockholm – En Scenisk Tillflyktsort

Belägen vid Sätraskogens naturreservat, erbjuder Bredäng Camping Stockholm en fantastisk kombination av natur och närhet till storstadens puls. Campingen är stolt över sin fyra stjärnors klassificering och de 380 campingplatserna som erbjuder både el och stugalternativ. Dess nära läge till Mälarhöjdsbadet gör det till en ideal plats för simmare och solälskare.

Ängby Camping – Familjevänlig Camping i Bromma

Ängby Camping, placerad i det natursköna Bromma, endast 20 minuter från centrala Stockholm, är perfekt för familjer. Denna charmiga camping erbjuder 100 platser för både husvagnar och tält, och servicehus med all nödvändig bekvämlighet. Den närbelägna Ängbybadet och Mälaren erbjuder utmärkta badmöjligheter och vattensport för alla åldrar.

Rösjöbaden Camping & Stugby – Äventyr och Natur Nära Sollentuna

Nära den pittoreska Rösjön i Sollentuna, Rösjöbaden Camping & Stugby är en utmärkt plats för äventyrssökare. Här kan gäster njuta av bryggor, hopptorn, och ett äventyrsbad, samt möjligheter att hyra kanot eller SUP. Campingen är utrustad med moderna faciliteter och erbjuder en restaurang med uteservering som blickar ut över den vackra sjön.

Väddö Havsbad & Camping – En Idyll vid Östersjön

För den som söker en avskild retreat erbjuder Väddö Havsbad & Camping en underbar vistelse vid Östersjön. Belägen på Väddö, erbjuder campingen 75 platser och stuguthyrning, samt en stor sandstrand och närhet till naturpromenader. Campingen är ett utmärkt val för naturälskare och de som uppskattar lugn och ro.

Singö Camping – Familjens Favorit i Roslagen

Singö Camping, belägen i det natursköna Roslagen, är perfekt för familjer som söker en lugn semester vid havet. Med cirka 50 campingtomter, erbjuder campingen utmärkta faciliteter inklusive en restaurang där laxburgare är en specialitet. Det omgivande havet ger rika möjligheter för fiskeentusiaster.

Kapellskärs Camping – Nära Naturreservat och Ålands Hav

I det vackra Riddersholms naturreservat, Kapellskärs Camping erbjuder en lugn miljö med 71 campingplatser. Gästerna kan njuta av moderna kök och sittgrupper utomhus. Ett unikt erbjudande är ett presentkort för en dagskryssning med Viking Line, vilket lägger en extra dimension till vistelsen.

Gålö Havsbad – En Campingupplevelse med Glamping Alternativ

Gålö Havsbad, belägen i det natursköna Gålö naturreservat, är populär för sina glamping alternativ och traditionella campingmöjligheter. Med en mängd aktiviteter tillgängliga, från fiske till bollspel, är det en ideal plats för både aktiva semesterfirare och de som söker avkoppling vid havet.

Björkö Örns Camping – En Familjevänlig Oas vid Norrtäljeviken

Björkö Örns Camping erbjuder en fantastisk campingupplevelse vid Norrtäljevikens inlopp. Campingen har ett brett utbud av campingplatser och stugor, samt en vedeldad bastu och möjligheter att hyra kanot och SUP. Den familjevänliga atmosfären kompletteras av en restaurang och en omfattande lekplats för barn.