CAMPING MAGAZINE

Rapido C03: Kompakt Komfort för Två

Fransk Expertis i Kompakt Format

Rapido C03 skapar en buzz med dess smarta design, särskilt avsett för par som söker den lilla husbilsupplevelsen utan att gå till plåtis-längderna. Med en längd av 6190 millimeter är den designad för att balansera funktionalitet och komfort.

Maximerad Utnyttjande av Utrymme

Trots den kompakta storleken har Rapidos team lagt ner tanke i varje vrå av husbilen. En innovativ funktion är den uppfällbara pallen vid dörren – perfekt för skobyten eller extra sittplatser. Det strategiska placeringen av köket nära dörren ökar också manöverutrymmet.

Ljus och Luftighet

Genom att införliva generösa takfönstren, inklusive ett panoramafönster, fylls interiören med dagsljus. Detta bidrar till en rymlig känsla, vilket är särskilt välkommet i ett kompakt utrymme.

Smart Förvaring och Kökslösningar

Rapido har inte tummat på kvaliteten eller funktionaliteten i köket. Med en tvålågig spis och en 140-liters kompressorkylskåp, samt extra förvaringsmöjligheter, är köket välutrustat för matlagning på resande fot.

Bäddlösningar för Komfort

C03 har en unikt designad tvärbädd med imponerande dimensioner, särskilt jämfört med en standard plåtis. Dessutom erbjuder den en praktisk extrabädd i sittdelen för en eventuell gäst.

Optimerad Toalett- och Duschutrymme

Intelligenta designval, som den magnetiska toalettdörren och den snedställda duschen, gör denna del av husbilen till en dröm att använda. Och ingen mer duschdraperier som fastnar!

Förvaringsutrymmet: En Game Changer

Det som särskiljer Rapido C03 från en plåtis är dess generösa bagageutrymme med lätt åtkomst. För dem som älskar att resa med allt nödvändigt är detta ett stort plus.

Tekniska Specifikationer

  • Basfordon: Peugeot Boxer (Fiat Ducato-chassi som tillval)
  • Motor: 2,2 L BlueHDi 140 hk
  • Växellåda: Manuell
  • Totalvikt: 3500 kilo
  • Yttermått (L/B/H): 6190/2170/2750 mm
  • Kylskåp: Kompressionskylskåp, 140 liter
  • Bäddmått: Tvärbädd 149/130 x 202 cm (Extra bädd i sittdelen)
  • Uppvärmning: Truma, Combi Diesel
  • Pris: cirka 1 023 000 kr

Med dess genomtänkta design och funktionalitet, erbjuder Rapido C03 en perfekt balans mellan komfort och praktik. Idealisk för par eller enskilda resenärer som vill uppleva friheten av vägen utan att kompromissa med bekvämlighet eller stil.