CAMPING MAGAZINE

Wiggersviks Camping: En Juvel vid Kusten

Hjärtat av Kungshamn

Mellan havets klara blå och Kungshamns charmiga centrum ligger Wiggersviks Camping, en pärla som tar in allt det vackra med Bohusläns skärgård. Här, där havets salta krusningar smeker granitens kant, väntar en semesterupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du kommer med husvagn, tält, eller väljer att bo i en av campingen stugor eller villavagnar, lovar vi en minnesvärd vistelse.

Natursköna Upptäcktsfärder

Förutom havsutsikt och möjligheten till morgondopp, erbjuder campingen en direkt tillgång till strövområden – perfekt för dig som älskar löpning eller vandring. Med Kuststigens leder precis runt hörnet kan du utforska mer av den omgivande skönheten. Och efter en aktiv dag, vad kan vara bättre än att koppla av vid saltvattenspoolen, med en förfriskning från glasskiosken?

Aktiviteter för Alla Åldrar

Här finns något för alla, vare sig det är lekplatsen som lockar de yngsta, kanot- och cykelbåtuthyrning för äventyrare, eller kanske ett parti boule eller en runda minigolf. För de fyrbenta finns både hundrastgård och hunddusch, och för de hungriga serverar campingen både mat och dryck.

Sommarstäder och Sevärdheter i Närheten

Wiggersviks Camping fungerar som en perfekt bas för att utforska närliggande pärlor. Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand väntar med sin sommarcharm bara en kort resa bort. Från historiska bryggpromenader till kvällsliv, dessa städer har något för alla. För naturälskare rekommenderas ett besök till Hållö, och för den nyfikne är Havets hus i Lysekil ett måste.

Besök Nordens Ark – En Resa för Bevarandet

I närheten ligger också Nordens Ark, en plats dedikerad till att skydda och bevara hotade djurarter. Med över 80 arter från hela världen ger parken en inblick i vikten av bevarandearbete och hur varje litet steg kan göra en stor skillnad.

Välkommen till Wiggersviks Camping – där äventyr och avkoppling går hand i hand.