CAMPING MAGAZINE

Axmar Bryggas Vintererbjudande: Julbord och Ställplats till Förmånligt Pris

Julstämning på hjul vid Östersjökusten

När vinterns magi breder ut sig och ljusen fladdrar i varje fönster, känner många att det börjar bli dags att förbereda den älskade julmiddagen. För de med husbil väntar en extra överraskning denna säsong. Axmar Brygga, en populär restaurang med en bedårande utsikt över Östersjökustens skärgård, introducerar ett lockande paket. För bara 99 kronor erbjuds en ställplats med el till dem som väljer att boka deras julbord. Detta erbjudande är skräddarsytt för de som vill ta med sig julstämningen på resande fot.

En Smakresa Genom Julens Delikatesser

Axmar Brygga är inte främmande för lovord när det gäller deras julbord. Här blandas traditionella rätter med innovativa inslag i en förtrollande miljö. Yngve Persson, hjärnan bakom restaurangen, betonar deras exklusiva trancheringsbord där besökare får smaka allt från utsökt oxfilé till fläskfilé ackompanjerad av restaurangens egna kryddiga såser.

Måltider För Alla Tillfällen

Utöver det omfattande julbordet, som börjar på 469 kronor, har Axmar Brygga introducerat flera spännande alternativ. ”Lilla Julbordet”, perfekt för en snabbare lunch mellan klockan 13.00 och 15.30 från onsdag till fredag, är prissatt till endast 349 kronor. Familjesöndagar glimmar av generositet med otroliga rabatter för de yngsta. För de som föredrar att resa i grupp ordnar restaurangen även bussresor.

Unik Upplevelse Vid Skärgården

Oavsett om du föredrar en historisk atmosfär med en knastrande eldstad eller en modern inglasad brygga med panoramavy över skärgården, finns det något för alla på Axmar Brygga. Detta specialerbjudande ger husbilsägare en oväntad kombination av kulinarisk njutning och en pittoresk övernattning.

När julplaneringen tar fart, kom ihåg Axmar Bryggas unika kombinationspaket. Särskilt för de som reser med husbil, blir detta en jul att minnas.