CAMPING MAGAZINE

Fyrhjulsdrift Med Extra Grepp: Kabe TM Van 690 LB 4×4

Sexhjulsdriven Behemoth: Kabe sätter standard med sin 4×4 plåtis med tvillinghjul.

Ett Nytt Möte Med Kabes Plåtis:

Mitt andra test med denna bil, först i en köldkammare och nu på diverse vägar. Denna bil lämnar ett intryck vart den än går. Dess värmesystem och isolering är exemplarisk, vilket gör den idealisk för vinterresor.

Optimal Vägkänsla:

Med en lång hjulbas, bakhjulsdrift och tvillinghjul, upplever jag bilen som exceptionellt stabil. Den nya 2,0 liters dieselmotorn på 190 hk är perfekt matchad till bilens kapabiliteter.

Sovrum Med Funktion:

Detta sovrum har plats för en familj och en innovativ lösning för att omvandla det till ett lastrum. Oavsett om det är dags att sova eller lasta, är det utrymmet både praktiskt och bekvämt.

Enastående Lastkapacitet:

Med en totalvikt på 5,5 ton och en lastvikt på nästan 1,7 ton, överträffar den många andra på marknaden. För de som behöver utrymme för alla sina äventyr, kommer den här bilen inte att göra dig besviken.

Sista Tankar:

Detta är inte bara en husbil; det är ett statement. Den erbjuder oslagbar isolering och prestanda för sitt pris. Det kan finnas några mindre brister, men dess övergripande fördelar gör den till ett utmärkt val för den äventyrlige resenären.