CAMPING MAGAZINE

Bredäng Camping: Den Perfekta Basen för Stockholmsturen

Ibland är det en utmaning att hitta en prisvärd, fräsch och bekväm camping nära allt som en storstad har att erbjuda. Bredäng Camping är dock undantaget. Belägen i ett lugnt och naturskönt läge mellan 60-talets betonghus och Sätraskogens naturreservat, är denna 4-stjärniga camping en idealisk plats när du besöker Stockholm.

Naturskön och Strategisk Plats

Bredäng Camping har en perfekt placering för dem som vill ha närhet till både natur och stadens puls. Campingen erbjuder väl tilltagna platser för både husbilar och husvagnar. Den ligger endast 350 meter från Mälarhöjdsbadets sandstrand, där ni kan njuta av bad, badbrygga, utegym, grill- och lekplats. På bara 700 meters gångavstånd når ni Bredängs köpcentrum och T-banestation. Med tunnelbanan är ni i centrala Stockholm på endast 19 minuter.

Under sommarsäsongen kan ni också ta en ångbåt från Mälarhöjdsbadets brygga till Stockholms stadshus och Drottningholms slott. För shoppingentusiaster ligger de stora varuhusen vid Kungens Kurva, inklusive IKEA, bara 3 km bort.

Bekvämligheter och Faciliteter

Receptionen på Bredäng Camping är öppen från 9 till 21 varje dag, vilket ger er flexibilitet under er vistelse. Betalning sker vid utcheckning senast kl. 15. Förbokning rekommenderas särskilt under högsäsong, och den maximala tillåtna campingperioden är 14 dagar i följd.

Campingen erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter som gör er vistelse både bekväm och trevlig. Ni kan njuta av avgiftsfria duschar, ett välutrustat kök med diskmaskin, kokplattor och mikro, biltvätt, trådlöst internet och bastu. Tvättmaskin med tork kostar dock 75 kr per tvätt. För barnen finns en rolig lekplats på området, och utanför finns minigolf, hundrastgård och promenadslingor.

Service och Bekvämlighet

Servicehusen på Bredäng Camping är av äldre karaktär, men nyrenoverade och mycket fräscha. Den klassiska atmosfären har bevarats samtidigt som moderna bekvämligheter har införts. Flera gäster, både svenska och utländska, har uttryckt sin uppskattning för campingen och dess välkomnande miljö. På området finns även latrintömning och tömning av fasta gråvattentankar samt en miljöstation med komplett källsortering av sopor.

Tillgänglighet och Faciliteter

Bredäng Camping är lätt att nå oavsett om ni kommer med husbil eller husvagn. Campingen har flera avdelningar, både med skugga och soliga lägen. Platserna är handikappanpassade med kort avstånd till servicehusen, affären, lekplatsen och restaurangen. Detta gör campingen idealisk för alla typer av campare.

Mat och Butiker

På området finns en minilivsaffär med ett stort utbud av matvaror där ni kan köpa färskt bröd varje morgon. Dessutom finns en thairestaurang med fullständiga rättigheter till normala priser. Detta ger er möjlighet att njuta av god mat utan att behöva lämna området.

Gästrecensioner och Upplevelser

Bredäng Camping har en familjär och inbjudande atmosfär som gör att gästerna känner sig som hemma. Christine och hennes pojkvän Mario från Spanien har hittat hit och uppskattar den fridfulla och vackra miljön. Gutten Oddvar med familj är här för att besöka Gröna Lund, vilket visar hur campingen är en perfekt bas för att utforska Stockholm och dess attraktioner.

En Prisvärd och Bekväm Bas för Stockholmsturen

Från att ha varit ett enkelt campingområde har Bredäng utvecklats till en modern, välutrustad semesteranläggning som behåller en känsla av hemkänsla och tradition. Campingen är enkel, bekväm och prisvärd, vilket gör den till ett utmärkt val för turister som vill utforska Stockholm utan att spendera en förmögenhet på boende. Ett extra plus är den vänliga och tillmötesgående personalen samt att ni slipper trängselavgiften om ni kommer söderifrån.

Välkomna till Bredäng Camping

Vi ser fram emot att välkomna er till Bredäng Camping, där ni kan njuta av en perfekt kombination av natur, komfort och närhet till Stockholm city. Oavsett om ni är här för att utforska stadens sevärdheter, njuta av naturen eller bara koppla av, har vi allt ni behöver för en minnesvärd vistelse. Välkomna att uppleva det bästa av två världar på Bredäng Camping!


FAQs

Vad erbjuder Bredäng Camping för aktiviteter?

  • Bredäng Camping erbjuder närhet till Mälarhöjdsbadets sandstrand, badbrygga, utegym, grill- och lekplats samt möjligheten att ta ångbåt till Stockholms stadshus och Drottningholms slott.

Vilka boendealternativ finns på Bredäng Camping?

  • På Bredäng Camping kan ni bo i husbil, husvagn eller tält. Alla platser är väl tilltagna och naturskönt belägna.

Är Bredäng Camping lämplig för familjer?

  • Ja, Bredäng Camping är perfekt för familjer med sina barnvänliga faciliteter som lekplats och närhet till bad och natur.

Vad kostar det att använda tvättmaskinen på Bredäng Camping?

  • Att använda tvättmaskin inklusive tork kostar 75 kr per tvätt.

Finns det restauranger på Bredäng Camping?

  • Ja, det finns en thairestaurang med fullständiga rättigheter och en minilivsaffär som erbjuder färskt bröd varje morgon.

Hur långt är det till Stockholm city från Bredäng Camping?

  • Med tunnelbana tar det endast 19 minuter att nå Stockholm city från Bredäng Camping.