FÖRTÄLT HUSVAGN

Isabella Commodore Coast: Den Ultimata Campingupplevelsen

Innovativ Design och Funktionalitet

Isabella Commodore Coast representerar en ny nivå av komfort och elegans inom campingvärlden med 3 meters djup. Med en design som kombinerar klassiska element och moderna materialval, erbjuder detta förtält en ultimat campingupplevelse. Djupet på 3 meter ger gott om utrymme. Med tre olika stativtyper att välja mellan, är Commodore Coast lika mångsidig som den är praktisk.

Optimal Ljusinsläpp och Ventilation

En av de mest framträdande egenskaperna hos Commodore Coast är de stora panoramafönstren. Som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en rymlig och ljus atmosfär inne i förtältet. Dessa fönster är panelindelade, vilket inte bara förbättrar ljusinsläppet utan också ger en estetisk touch. För att säkerställa ett bra inomhusklimat har förtältet myggnätsfönster med folieklaff i båda gavlarna. Och en inbyggd toppventilation i mitten av fronten, vilket gör det enkelt att justera luftflödet efter behov.

Nordisk Inspirerad Estetik

Stilkonceptet Coast, som Isabella Commodore Coast är en del av, är inspirerat av den nordiska naturen. Detta innebär dämpade färger och naturliga toner som skapar en lugn och fridfull atmosfär. Denna estetiska riktning gör Commodore Coast till mer än bara ett förtält. Det blir en förlängning av den naturliga omgivningen och en plats för avkoppling och återhämtning.

Fullständig Standardutrustning

För att göra campingupplevelsen så smidig som möjligt, levereras Isabella Commodore Coast med en omfattande uppsättning standardtillbehör. Detta inkluderar gardinsatsen Collage Sand (Dawn) och Cube Creme (Coast). Som ger ett elegant intryck, samt verandastång, understycke, hjulhuskappa, FixOn, Typhoon stormlinor, tältsäck, stativ- och pinnpåse och en pinnupptagare. Dessa tillbehör är utformade för att ge maximal bekvämlighet och funktionalitet, vilket gör det enkelt att sätta upp och använda förtältet.

Isabella Commodore Coast är det perfekta valet för campare som vill ha en kombination av stil, komfort och praktikalitet. Med dess innovativa design, ljusa interiör och omfattande tillbehör, erbjuder detta förtält en campingupplevelse som är både lyxig och funktionell. Oavsett om du är en säsongscampare eller en resenär, kommer Isabella Commodore Coast att uppfylla alla dina behov och förväntningar.