CAMPING MAGAZINE

Camping i Sälen: Den Perfekta Semestern för Husbil och Husvagn

Ställplatser i Lindvallen: Familjens Campingparadis

I Sälen, Lindvallen, finner du 40 välutrustade ställplatser för husbilar. Här kan du och din familj njuta av en avkopplande semester i vacker natur med närhet till både sommar- och vinteraktiviteter.

Ställplatserna erbjuder praktisk närhet till både liftar och fritidsaktiviteter. Under sommaren kan du utforska cykelleder, klätterparker och padelbanor, medan vintern erbjuder optimala förhållanden för skidåkning. Ett servicehus med duschmöjligheter, familjerum och latrintömning finns också tillgängligt på platsen.

Nära till Experiums Fritidsmöjligheter

Endast en kort promenad från ställplatserna hittar du Experium, som erbjuder allt från en närbutik till gym och tvättstuga. Tvättstugan är öppen under Experiums öppettider och erbjuder moderna tvättmaskiner och torkskåp till en kostnad av 50 SEK per användning, betalbart via Flexypay-appen.

För större inköp är ICA Supermarket Lindvallen endast två kilometer bort. Experium är också hem för ett upplevelsehus med äventyrsbad, bowling, restauranger och mycket mer.

Om Ställplatserna

Varje ställplats är utrustad med eluttag. El ingår inte i priset och betalas separat på plats. Observera att ekipage längre än 10 meter inte ryms på platserna, men parkering finns tillgänglig på andra sidan vägen. Ett säkerhetsavstånd på fyra meter mellan fordonen bör upprätthållas.

En miljöstation för hushållssopor finns inom 300 meter från ställplatserna.

Säsongsbaserad Camping i Tandådalen

Caravan Club i Tandådalen erbjuder säsongsplatser under vintern, idealiskt för de som önskar en längre vistelse.

Ytterligare Parkering för Husbilar

Dagparkeringar finns tillgängliga vid alla torg i Sälen, nära liftar, SkiPass-försäljning och skiduthyrning. Dessa parkeringar är dock inte avsedda för övernattning, då de behövs för snöröjning och sandning. För nattparkering finns betalplatser vid Östra Tandådalstorget.

Husbilar hänvisas under dagtid till kostnadsfria parkeringszoner med gott om utrymme. Lokala skyltar och anvisningar finns på plats.

Läs mer om camping i fjällen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *