CAMPING MAGAZINE

Hobby 660 WQM: En Vinteranpassad Husvagn för Nordiska Äventyr

Introduktion av Hobby Nordic Edition

Upplev camping som aldrig förr med Hobby Nordic Edition, en ny serie husvagnar designade speciellt för det nordiska klimatet. Denna linje är perfekt för de som älskar vintercamping och söker en husvagn som klarar av kalla och snöiga förhållanden.

Premiär för 2024: Anpassade För Nordisk Vinter

Med start från modellåret 2024, lanseras Hobby Nordic Edition. Först ut är modellen 660 WQM, utrustad med L-soffa fram, tvärställd dubbelsäng och ett vagnsbrett hygienutrymme. En annan modell, 560 WLU, förväntas lanseras våren 2024. Dessa husvagnar är vintersäkrade med funktioner som vattenburen golvvärme, uppvärmd gråvattentank och isolerade ledningar.

Testad och Godkänd i Svenska Vintern

Under förra vintern genomfördes omfattande tester i norra Sverige. Håkan Jägmar, försäljningschef för Hobby Sverige, bekräftar att testerna visade att husvagnarna presterar utmärkt i kallt och snöigt klimat.

Samarbete Bakom Utvecklingen

Utvecklingen av Hobby Nordic Edition är resultatet av ett samarbete mellan nordiska återförsäljare, tillverkarens tekniker och ingenjörer. Målet är att expandera Nordic Edition-kollektionen, och inom ett år förväntas fler modeller anpassade för åretruntbruk.

Framtidsutsikter och Utökning av Sortimentet

Inte bara husvagnar, utan även husbilar kommer att ingå i Hobby Nordic Edition-programmet från och med modellåret 2025. Med flera spännande innovationer på horisonten, ser Hobby fram emot att erbjuda ännu fler alternativ för vintercampingentusiaster.

Komplettera med Isabella Winter Förtält

För att ytterligare förbättra din vintercampingupplevelse är ett Isabella Winter förtält det perfekta komplementet till dessa husvagnar. Förtältet är designat för att stå emot de tuffa förhållandena under den nordiska vintern, vilket gör det till ett utmärkt val för att skapa ett extra skyddat och bekvämt utrymme bredvid din husvagn.