CAMPING MAGAZINE

Den största operatören av campingplatser på Öland expanderar – förvärvar en ny camping

Kapelludden AB har förvärvat ytterligare en campingplats och kommer nu att driva fyra campingplatser i Borgholm och Köpingsvik.

Kapelludden AB har vuxit kraftigt de senaste åren och driver förutom Kapelludden Camping även Grönhags Camping och Köpingbaden Camping. På onsdagen avslöjades att företaget har vuxit ytterligare genom att förvärva Klinta Camping i Köpingsvik och hyra den av ägaren Klinta Utveckling AB. – Vi driver redan tre campingplatser, men om vi vill starta eller förvärva något annat så blir det i Köpingsvik. Detta är ett gynnsamt tillfälle för oss, eftersom vi vill utöka vår verksamhet med fler campingplatser i framtiden, och när Henrik och Cicci Palmgren föreslog idén om att sälja efter 15 års verksamhet var vi mycket intresserade”, säger vd Agneta Allberg i ett pressmeddelande. VD Agneta Ahlberg säger i ett pressmeddelande.

Klinta Camping i sin nuvarande form

Den nuvarande personalen kommer att kunna stanna kvar om de vill. För det första kommer vi att fortsätta att driva Klinta Camping i sin nuvarande form. Campingen är mycket välskött och har alla bekvämligheter som en campingplats bör ha. Läget längs stranden är utmärkt, vilket är en av anledningarna till att det är så populärt. Henrik och Cicci Palmgren, som har drivit företaget i 15 år, har beslutat att sälja det och kommer istället att fokusera helt på Gamla Televerket Bed & Breakfast, som de förvärvade 2018. – Cicci och jag är mycket glada över att Borgholms Campingar tar över vår verksamhet. Vi känner varandra sedan länge och kan fortsätta att göra affärer på samma sätt som tidigare”, säger Henrik Palmgren i ett pressmeddelande. Kapelludden AB kommer att ta över ledningen av Klinta Campingar den 1 november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *