CAMPING MAGAZINE

Eberspächer Leder Vägen med Innovativa Energilösningar för Mobil Fritid

Eberspächer är redan känt för sina bilvärmesystem. Nu tar Eberspächer klivet framåt med banbrytande energiteknik för en förhöjd komfort upplevelse på vägen.

Xellstors 230 V: Din Lösning för Oberoende Elförsörjning

Önskar du en självförsörjande elupplevelse i ditt fritids fordon? Eberspächer introducerar Xellstors 230 V, ett system som levererar kraft till all elektronik utan att vara beroende av fordonets batteri. Den garanterar alla dina energibehov, designad specifikt för rörliga fritidsaktiviteter. Plus, det är smidigt och enkelt att ladda upp.

E-Airtronic EHV1 230V: Bekväm Värme Året Runt

Inte mer frysande under vinterresor! Eberspächer lanserar E-Airtronic EHV1 230V. Det är en elektrisk luftvärmare som håller ditt fordon varmt, även när temperaturen sjunker. Med en kraft på 1 kW och en integrerad fläkt, kan värmen riktas exakt där den behövs, allt med hjälp av batteriets kraft.

Bekant Teknik med En Twist

Detta system påminner om luftvärmepumparna många har i sina hem – det kan ge både uppvärmning och kyla genom omvänd cirkulation. Men E-Airtronic skiljer sig genom sin lätta vikt. Storlek och förmågan att ge optimal effekt inom ett avgränsat utrymme. Dessutom med användningen av det mer miljövänliga köldmedlet R32, tar den hänsyn till vår planet.

Vad Framtiden Har i Lager

Håll utkik efter fler innovationer från Eberspächer! Företaget har planer på att utöka sitt sortiment med modeller som erbjuder 2,5 och 3,5 kW effektklasser för att möta alla komfortbehov. Alla dessa spännande nyheter kommer att visas upp på Caravan Salon i Düsseldorf 2023 och beräknas finnas tillgängliga på marknaden våren 2024.