CAMPING NYTT

Ett Avslappnat Nyårsfirande i Husvagnen 2023

Alternativt Sätt att Fira Nyår


Letar du efter ett unikt och avkopplande sätt att fira nyår 2023? Överväg att tillbringa helgen i en husvagn, omgiven av natur och nära dina kära. Om du inte har en egen husvagn, erbjuder många campingplatser bekvämt boende i stugor.

Nyår på Campingplatsen


Oavsett om du är erfaren campare eller nybörjare, kan det vara spännande att fira nyår på camping. Många campingplatser erbjuder specialarrangemang med mat, boende och aktiviteter, inklusive gemensam nedräkning till midnatt. Även om campingplatsen inte anordnar eget fyrverkeri, kommer du ändå att få uppleva det spektakulära.

Ett Personligt Firande i Husvagnen


För dem som föredrar ett mer privat firande, är husvagnen ett utmärkt alternativ. Välj en vinteröppen campingplats och njut av friheten att fira utan stress och press. Som campare kan du planera din tid helt fritt, oavsett om du väljer att laga din nyårsmiddag i husvagnen eller tillsammans med andra i serviceköket.

Hyr en Husvagn för Nyår


Ingen husvagn? Inga problem. Det finns möjligheter att hyra husvagnar för just nyårsfirandet. Ta en titt på lokala uthyrningsalternativ.

Vintercamping i Moderna Husvagnar


För förstagångscampare på vintern – inga bekymmer! Moderna husvagnar är välisolerade och håller ofta samma standard som en stuga. För extra värme, packa varma kläder och tillbehör som värmedynor eller golvvärme. Kom ihåg att även ta med extra gasoltuber och vintertillbehör som snöskyffel och ficklampor om det förväntas kallt väder eller snö.

Ta chansen att välkomna det nya året i en unik och lugn miljö!

Tips på campingar med nyårsfirande 2023

Fira Nyår vid Vänern på Kronocamping Lidköping

En Femstjärnig Upplevelse vid Sveriges Största Sjö
Kronocamping Lidköping, belägen vid det natursköna Vänern, är en femstjärnig campingplats öppen året runt. Fira nyårsafton med en exklusiv 5-rätters middag på Restaurang Sjökanten och njut av en minnesvärd övernattning.

Specialerbjudande för Nyårsfirande
Njut av två nätters vistelse på campingen eller i en fullt utrustad stuga. För de som föredrar en mer intim måltid i husvagnen, erbjuds nyårssupén även som take away!

Nyttiga Prisalternativ för Nyårsfirande

  • Två nätter på campingtomt med nyårssupé för två personer: 2 458 kr
  • Två nätter i stuga med inkluderat bäddlinne, slutstädning och nyårssupé för två personer: 4 058 kr

Upplev en unik nyårsfest vid Sveriges största sjö – Kronocamping Lidköping väntar på dig!