CAMPING VÄDER

Fortsatt Kyligt: En Vecka med Snö och Ostadighet

I dag: Ett lågtryck över Danmark närmar sig Sverige från väster, vilket kan leda till regnskurar över västra Götaland. I norra Sverige väntas vintrigt väder med snöfall som kan bli ymnigt. Bäst solchanser finns på Gotland och i delar av Svealand.

I kväll: Snöfallen ligger kvar i norr, medan det i södra Sverige väntas varierande molnighet och möjligtvis några regnskurar i sydväst.

Onsdag: Kyligt och ostadigt väder fortsätter med mycket moln och periodvis regn eller snöbyar.

Torsdag: Ett kraftigt lågtryck rör sig in över södra Sverige från kontinenten, vilket medför ökad vind och nederbörd i form av regn och snö, främst i östra delar av Götaland och Svealand. Natten till fredag kan regnet övergå i snöfall, vilket kan orsaka störningar i trafiken under fredagsmorgonen.

Fredag till söndag: Temperaturen förblir låg för årstiden. Det fortsatta lågtrycket rör sig norrut och för med sig mer regn och snö över stora delar av landet, speciellt längs ostkusten. Mot helgen kan vädret bli stabilare.

Det verkar som om värmen kan återvända runt valborgsmässoafton. Tills dess, håll dig uppdaterad på lokala väderprognoser och var beredd på eventuella oväntade väder förändringar.