CAMPING MAGAZINE

Isabella Forum Etna – Mitt drömtält

När det gällde campare hade jag tidigare bara en önskan om ett förtält – Isabella Forum etna. På Bella Centre-utställningen frågade en hjälpsam försäljare mig om jag ville resa i en husvagn eller fälla ihop den. Jag sa genast till honom att jag var tvungen att gå. Då trodde han förmodligen att det fanns lämpligare förtält. Och han hade förmodligen rätt 😉 Efter att ha provat olika förtält i nästan 20 år fick jag äntligen möjlighet att prova Isabella Forum etna, som jag hade längtat efter. Jag är mycket hedrad, eftersom jag har provat nästan alla förtält på marknaden. Men jag ville ändå prova Isabella Forum etna.

Jag har alltid velat testa ett Isabella Forum etna

Jag blev förälskad i den här förtältet delvis på grund av möjligheten till en täckt ingång. På den tiden var jag rökare, men jag kunde se många fördelar med en täckt ingång. Även nu när jag inte längre röker kan jag se många fördelar. Dörren är inte våt och lerig framför dörren och jag kan lämna dörren öppen även när det regnar. Taket gör också att Isabella Forums etna interiör skiljer sig lite från det vanliga. Vi tenderar alltid att ordna oss på samma sätt. Här behövde vi tänka lite annorlunda. Och det är inte nödvändigtvis något dåligt. Nu finns det tillräckligt med utrymme runt matbordet och gott om plats för hunden. Tälten är 3,5 meter djupa på sin djupaste punkt och 2,5 meter smalaste, så det finns gott om plats. Om vi vill kan vi ta bort fronten så att den blir totalt 3,5 meter lång. Isabella Forum etna har varit borta från marknaden i flera år, men har kommit tillbaka på marknaden eftersom campare saknade förtältet och efterfrågan var stor.