CAMPING MAGAZINE

Martin Juhos tar över rodret som VD för SCR Svensk Camping

Nyligen annonserade SCR, Svensk Camping, att Martin Juhos har utsetts till organisationens nya VD. Juhos tar över efter Peter Jansson som har tjänstgjort som tillförordnad VD. Peter kommer att återgå till sin ursprungliga roll som administrativ chef.

Innan sitt nya uppdrag som VD, tjänstgjorde Juhos som marknadschef på konsultbasis för SCR under de senaste två åren. Dessutom har han specialiserat sig på marknadsföring av skandinaviska campingplatser riktade mot Tyskland och Nederländerna.

Med tanke på sin tidigare erfarenhet, planerar Juhos att utnyttja sin expertis för att främja organisationens mål. Sveriges campingplatser välkomnar över en miljon gäster varje år. Vilket inte bara ger minnesvärda semesterupplevelser, utan också bidrar betydligt till den svenska turismsektorn. Jag är entusiastisk inför att bygga vidare på denna framgång tillsammans med SCR-teamet och den bredare branschen”, uttrycker Juhos.

Som en central intresseförening representerar SCR mer än 300 campingföretag och strävar efter att främja sektorns intressen, särskilt genom marknadsföring och opinionsbildning.