CAMPING NYTT

Polar Firar 60 År med Lansering av Innovativa Husvagnsmodeller

Polar, det anrika husvagnsmärket som firar sitt 60-årsjubileum, har nyligen aviserat lanseringen av två nya planlösningar, en för varje av sina populära serier: Blueline och Blackline. Dessa tillkännagivanden introducerar spännande nyheter för husvagnsentusiaster och markerar ett nytt kapitel i Polars historia av innovation och kvalitet.

Polar 650 BQDA Blueline: En Ny Dimension av Komfort

Polar 650 BQDA

Bland de nya modellerna utmärker sig Polar 650 BQDA i Blueline-serien med sin unika planlösning. Denna modell är utrustad med en fristående dubbelsäng och ett tvärgående badrum placerat längst bak i vagnen, vilket erbjuder en oöverträffad känsla av privatliv och bekvämlighet. Köket, strategiskt placerat i mitten av vagnen, skapar en naturlig separation mellan sov- och vardagsutrymmen, medan den stora rundsittgruppen längst fram bjuder in till social samvaro och avkoppling.

Än så länge finns endast ritningar tillgängliga för denna modell, men de lovar redan att sätta en ny standard för stil och funktionalitet inom husvagnsbranschen.

Polar 590 FWL Blackline: Elegans och Funktion i Harmoni

Polar 590 FWL -2024

Polar 590 FWL Blackline tar Polars engagemang för lyx och utrustning till nästa nivå. Denna modell är möblerad med en fransk dubbelsäng placerad i bakändan av vagnen, intill toalett och badrum, vilket erbjuder en perfekt balans mellan komfort och tillgänglighet. Köket och förvaringsutrymmena i mitten av vagnen maximerar utnyttjandet av utrymmet, medan den mycket stora sittgruppen längst fram är designad för maximal avkoppling och gästfrihet.

Som en del av Blackline-serien, känd för sin rika utrustningsnivå direkt från fabrik, representerar Polar 590 FWL en fusion av elegans och praktisk funktionalitet.

Framtiden för Polar

Toalet i Polar 590 FWL

Utöver de två nya modellerna har Polar antytt om en ytterligare nyhet för 2024, vilket adderar en aura av förväntan inför märkets framtidsplaner. Detaljer är fortfarande knappa, men förväntningarna är höga bland husvagnsentusiaster.

De nya modellerna, Polar 650 BQDA Blueline och Polar 590 FWL Blackline, symboliserar Polars fortsatta strävan efter innovation och kvalitet. Även om vi för närvarande endast har en försmak av vad som komma skall, lovar dessa introduktioner att erbjuda något för varje husvagnsentusiast. Oavsett om det är på ”Ferie For Alle”-mässan nästa månad eller vid ett senare tillfälle, ser campingvärlden med spänning fram emot att utforska allt som dessa nya modeller har att erbjuda.