CAMPING MAGAZINE

Upplev Campingnyheter och Prisbelönt Innovation på Ferie for Alle 2024

En Värld av Campingunder på Ferie for Alle

Ferie for Alle – Skandinaviens största semestermässa hålls i MCH Messecenter Herning den 23-25 februari 2024. Och utlovar ett paradis för alla campingentusiaster. Mässan bjuder på en unik blandning av campingrelaterade produkter och tjänster, inklusive de senaste internationella prisbelönta innovationerna.

Prisbelönt Innovation från Hobby och Isabella

Både Hobby och Isabella, framstående tillverkare av husvagnar och förtält husvagn. Stod som stolta mottagare av European Innovation Award för sina banbrytande produkter. På mässan i Stuttgart förra månaden hyllades Isabellas Buddy förtält inom kategorin ’Camping Equipment’, och Hobbys Maxia 595 KML-vagn vann pris för ’Overall Concept Caravan’. Dessa vinnande produkter kommer att vara stjärnattraktionerna i deras montrar på Ferie for Alle.

Förväntningar och Nyheter från Campex

Med stora förväntningar ser Campex, agent för Hobby och Fendt i Danmark, fram emot att visa upp dessa prisbelönta produkter. ”Vi hoppas att det senaste trista vädret har väckt en längtan efter camping, och vi ser en stark vilja från våra återförsäljare att delta,” säger Kim Godballe, försäljningschef på Campex ApS. Företaget planerar att presentera spännande nyheter för 2024 från både Hobby och Fendt.

Efterfrågan på Camping Efter Pandemin

Efter de senaste årens pandemi verkar camping som semesterform återgå till normala nivåer. ”Camping är en fantastisk semesterform för de som vill vara aktiva och leka i naturen,” kommenterar Morten Kjeldsen, vd för Isabella A/S. Han belyser även hur trenden med husbilar och landsbygdsturism växer. Vilket möter önskan från tidigare husvagns- och båtägare att utforska nya destinationer på fyra hjul.

Styrkan i Mässformatet

Mässans campingsektion demonstrerar branschens vitalitet med en omfattande utställning som spänner över åtta hallar. Besökarna kan förvänta sig en rekordstor tillbehörsavdelning och möjligheten att interagera med importörer och återförsäljare direkt. Dessutom är vintercamping, i samarbete med Danska Camping Unionen, och Danish Camping Award några av de mest eftertraktade evenemangen.

Ferie for Alle 2024 erbjuder inte bara en inblick i campinglivets glädje utan även en överblick av alla semesterformer. Från utomhusäventyr till kryssningar och charterresor. Det är en unik möjlighet att djupdyka i destinationer både nära och långt borta, allt samlat under ett och samma tak.