CAMPING MAGAZINE

Storslagen Premiärhelg hos PR Husbilar: Upptäck 2024 års Nya Modeller!

Utforska årets höjdpunkter och njut av särskilda erbjudanden
PR Husbilar i Sollebrunn rullar ut den röda mattan för sin premiärhelg 30/9-1/10 kl. 12-15, där besökare kan utforska det senaste inom husbilsindustrin.

Denna helg bjuder på en unik chans att upptäcka 2024 års glänsande nyheter från toppmärken som Rapido, Itineo, Dreamer och Hobby. För de som har en svaghet för detaljer och innovation, kommer Rapidos nya helintegrerade kompaktserie C55i och den förnyade halvintegrerade 6-serien att vara en särskild höjdpunkt. Dreamer, å andra sidan, visar upp sin omtalade van D55+ med en nyligen uppgraderad interiör.

Och som en särskild överraskning, kommer Hobbys husbilar, en ny stjärna i PR Husbilars sortiment, att vara tillgängliga för beskådning under helgen. Det är verkligen en möjlighet att se dessa fordon på nära håll!

Men det är inte allt – PR Husbilar vill verkligen skämma bort sina besökare. Inte bara kommer det att finnas särskilda kampanjpriser på alla dessa fantastiska fordon, utan besökarna kan också njuta av 15% rabatt på alla tillbehör i butiken. För att sätta pricken över i:et på denna spännande helg, bjuds det på färskt kaffe ackompanjerat av läckra äppelpajer.

Märk dessa datum i din kalender och kom för en minnesvärd upplevelse den 30/9-1/10 hos PR Husbilar i Sollebrunn!