CAMPING MAGAZINE

Utmärkelsen Campers’ Choice 2024: Din Röst Räknas!

Röstningen Öppen för Sveriges Bästa Camping 2024

Dags att låta din röst höras! Camping.se välkomnar nu alla campingentusiaster att delta i omröstningen för att kora Sveriges bästa campingplats 2024. Det är din chans att uppmärksamma ditt favoritcampingställe och samtidigt delta i en spännande tävling.

Campers’ Choice – Ett Pris för Framstående Campingplatser

Sedan 2022 har camping.se erkänt campingplatser som ger det där lilla extra till sina besökare med Campers’ Choice-priset. Ta en titt på förra årets vinnare för att få en uppfattning om vilken standard som krävs för att vinna.

Din Röst Gör Skillnad

Nu har du möjligheten att lyfta fram ditt smultronställe genom att rösta på dem. De campingplatser som får flest röster kommer att hyllas vid SCR Svensk Campings årskonferens i mars och därefter presenteras på Camping.se.

Vinn Spännande Priser

Din deltagande i omröstningen ger dig även chansen att vinna fantastiska priser. Alla som röstar deltar automatiskt i en utlottning av priser från Camping.se och Diggiloo. Du kan vinna ett presentkort på boende från Camping.se värt 2 500 kronor, samt två biljetter till Diggiloo 2024 på en ort efter eget val (ej Rättvik), till ett värde av 990 kronor.

Omröstningsperiod

Missa inte din chans att delta! Omröstningen är öppen från den 1 december 2023 till den 31 januari 2024.

Avslutning: Gör din röst hörd och vinn!

Din röst kan göra stor skillnad för din favoritcampingplats. Delta i omröstningen idag för att visa ditt stöd och få chansen att vinna attraktiva priser. Uppmuntra vänner och familj att delta och tillsammans kan vi hylla de bästa campingplatserna i Sverige!

Rösta här!