CAMPING MAGAZINE

Valjevikens Camping: Din Gränsöverskridande Naturupplevelse

En Perfekt Mix av Natur och Kultur

Valjevikens Camping välkomnar dig till en unik plats vid havet, belägen precis där Blekinge möter Skåne. Campingen är en del av det vackra Valjes naturreservat so är en plats som bjuder i storslagen natur. En utmärkta promenad- och cykelvägar för motion, rekreation och äventyr.

Närhet till Sölvesborgs Charm

Bara två kilometer från Sölvesborg kombinerad Valjevikens Camping det bästa av två världar. En rogivande naturupplevelse och enkel tillgång till stadens affärer, restauranger och nöjesliv.

Boende och Faciliteter för Alla Behov

Här hittar du 110 platser för husvagnar och tält, 8 stugor och flera husvagnar med förtält för uthyrning. Vår serviceanläggning är välutrustad med kök, spisar, mikrovågsugn, diskplatser, matbord med stolar, en tvättstuga, toaletter, duschar och latrintömning för din bekvämlighet.

Aktiviteter och Nöjen för Hela Familjen

För de sportintresserade erbjuder vi en minigolfbana av SM-klass. För familjer finns en barnvänlig badplats med brygga och lekplatser, perfekt för soliga dagar. Dessutom har vi en servicebutik där du hittar det mesta du kan behöva under din vistelse samt ett mysigt gatukök för en snabb och smakrik måltid.

Välkommen till en Unik Campingupplevelse

På Valjevikens Camping väntar en upplevelse som förenar natur och kultur, aktivitet och avkoppling. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår camping, där varje dag erbjuder nya möjligheter för upptäckter och njutning vid gränsen mellan Blekinge och Skåne.